Dr. Szentmiklóssy Margit

Pszichológus. Segítő beszélgetés. Problémamegoldás. Konzultáció.
1024 Budapest, Keleti Károly utca 6.
(A Széll Kálmán téri metró és a 4-es 6-os és 17-es villamos közelében.)
+36-1-31-63-009 | dr.szentmiklossy.margit@t-online.hu | Kapcsolat: Keressen bizalommal!

A Dívány online oldalán oldalán megjelent cikk:
"Így működik valójában a hipnózis"


A Képmás magazin online oldalán megjelent cikk:
"Ma már nem félnek a hipnózistól az emberek"


Elérhetőségeim:

+36 1 316 3009
(10 és 20 óra között)
1024 Budapest,
Keleti Károly u. 6.

Keressen
bizalommal!

 

"Te magad légy a változás, amelyet látni szeretnél a világban!"
(Mahatma Gandhi)

Ajánlások

Már 5 alkalommal javulást tapasztaltam. Fékezni tudom indulataimat. Nem reagálom túl a szituációkat. önsajnálkozásom jelentős mértékben csökkent. Kiegyensúlyozottabb, határozottabb lettem. Nőtt cselekvő képességem. Jól alszom. Bátrabban és jobban beszélek, kevesebbet eszem. Megkönnyebbültem.

L. ágnes 25 éves adminisztrátor Budapestről.


Nagyon köszönök mindent. Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. 20 alkalom sokat segített. Új irány, látásmód lehetőségét tanultam. Probléma megoldási készségem javult. Hangulatom kellemesebb lett, szorongásom elmúlt. Családommal, párommal való kapcsolatom rendeződik. Tudom, rajtam múlik, hogyan hasznosítsam tapasztalatimat, eredményeimet a jövőben.

K-né Teréz 50 éves könyvelő egy vidéki városból.


Nagyon sokat fejlődött, rendeződött személyiségem a 33 alkalom során. Megtanultam helyesen értékelni, elfogadni magam. Önbecsülésem a helyére került. Párommal, munkámmal való viszonyom örömteli. A doktornő egyszerű, közvetlen, baráti módszere képes volt belőlem kibontakoztatni a helyes, reális látásmód, kommunikáció és viselkedés képességeit. Új ember lettem. Köszönöm ezt az 1 éves munkát!

K. Ferenc 38 éves mérnök Budapestről.


Szeretném megköszönni a doktornő szakértelmét, törődését, áldozatos munkáját. A foglalkozásokat nagyon hasznosnak találtam. 15-ször voltam. Vizsgafélelmem, fejfájásom, gyomor és emésztési panaszom minimálisra csökkent, elmúlt. Könnyen tanulok, 4-es, 5-ösre vizsgázom. A legfontosabb, amire rájöttem, hogy a nehézségeken, életünkön csak mi saját magunk segíthetünk jól bevált, begyakorolt kezelési módszerekkel. A büszke, egészséges embernek is szüksége lehet néha szakmai segítségre. Nem kell egyedül, tehetetlenül szenvednie.

J. Károly 20 éves egyetemista vidékről.


Helyes önismeretre jutásommal sikerült páromat megtartanom. Sok éves próbálkozás után végre teherbe estem és könnyen is szültem. Boldogságban élünk.

Sz. Mária 32 éves Marketing Manager vidékről.


Már ismeretlen, váratlan helyzetekben sem jövök zavarba, szabadon viselkedem, könnyen, felszabadultan, akadálymentesen tudok beszélni. Céljaimat, feladataimat valóra váltom.

B. Antal 27 éves vállalkozó Budapestről.


Problémamegoldó és tanulási készségem kibontakoztatása után eredményesen végzem iskoláimat. Szívesen tanulok. Egyre több a barátom. Jól érzem magam.

Eszter 16 éves tanuló Budapestről.


Balesetem után visszatért beszéd, olvasás, írásképességem. El tudom látni munkám újra. Egészséges vagyok, vidám.

K. Zoltán 33 éves mérnök-közgazdász vidékről.


Életem egyik legjobb döntése volt, amikor felkerestem a doktornőt! Nagyon mély gödörben voltam, szorongásokkal, kétségekkel tele és nem találtam a helyem a világban. Több mint 2 éve járok a doktornőhöz, igaz, most már ritkábban. Már néhány találkozás után kezdtem újra visszatérni önmagamhoz, felfedezni az élet apró örömeit. A szorongást és a pánikrohamokat ma már könnyen kezelem és megelőzöm. A félelmeimet lassan elhagyom… Újabb feladatokat és célokat tűzök ki magam elé. A kis dolgokban is meg tudom látni a jót és szépet. Minderre a doktornő vezetett rá, tanított meg. Én azt mondom, ha az embernek segítségre van szüksége, forduljon szakértőhöz, mert csak egy kívülálló, tapasztalt emberrel tudunk segíteni problémáinkon. Legtöbb fizikai természetű problémáinkat (-nekem emésztési panaszaim is voltak többek között-) lelki gondok okozzák, amelyek szintén kezelhetők,hogy újra teljes, megelégedett életet élhessünk!

V. Rita 29 éves manadger Budapestről.


A terápia kezdetétől nagymértékű pozitív változás történt kedélyállapotomban. Képessé váltam egy-egy lehangoltabb pillanatomban visszabillenteni magam reálisabb gondolkodásmódba. Javulásom annak köszönhető, hogy sikerült „visszazökkennem” egy ideális harmonikus, egyensúlyi állapotba , amilyenben jól érzem magam. Újra életerős vagyok, van energiám, nem merülök ki túlzottan a nap végére munkámtól és a kis gyerekeimmel való állandó elfoglaltságtól. Önbizalmam is nőtt, magabiztosabb lettem, határozottabban döntök. Sokkal rugalmasabban kezelem a dolgaimat, kapcsolataimat. Időközben megszűntek „falási rohamaim”, évekig fennálló repüléstől való félelmeim. Utóbbi időben több gondtalan repülő utat tettem. Felszabadító érzést okozott minden területen való javulásom számomra.

P. Eszter 31 éves közgazdász Budapestről.


Fantasztikusan sokat köszönhetek segítéségének! Hálás köszönet érte! Nemcsak magamon, családomon, hanem már másokon is tudok segíteni, mert nagyon sokat tanultam a foglakozásokon! Párommal kapcsolatom nagyon harmonikus lett, szinte rajongok érte és ő is mindenben előnyére változott. Boldogságban neveljük tovább 4 gyermekünket. Igyekszünk egymás kedvére járni. Egész éven át még egy picit sem veszekedtünk. Van még egy jó hírem: már 5-ször is képes voltam minden izgulás, félelem nélkül nagy közönség előtt felolvasni, beszélni, szerepelni. Egy életen át erre teljesen képtelen voltam, ami megnyomorította életem mindennapjait és szakmai munkámat, előmenetelemet. Közben minden kísérő testi panaszom is fokozatosan megszünt.

B. András. 39 éves mérnök vidékről.


Jó dolog volt számomra az önismeret. A tesztek és sok beszélgetés sokat segített. Ezek után izgulás nélkül sikerült érettségi vizsgám, amire nem számítottam, mert mindig nagyon izgulós voltam . A felkészülés és tanulás is akadály nélkül ment. Az autogén tréning rendszeres gyakorlásával jobban tudtam és tudok megnyugodni és így aludni is. Megszűnt alvás zavarom, szédülésem, fejfájásom, gyengeség érzéseim. Jó volt heti 1 alkalommal részt vennem az órákon, kilépni a hétköznapokból és beszélgetni. Nem felejtem el, amit a 25 órában tanultam. Használni fogom.

N. Marcell 18 éves Bp. környékéről.


Azért volt jó idejárni, mert mindeddig nem volt világos életcélom, meg hogy nem tudtam hogyan kell megfelelően tanulnom és kommunikálnom. Emiatt naphosszat TV-sorozatokat néztem, halogattam feladataimat és sorra megbuktam a vizsgáimon. A terápia során jöttem rá gondjaim okára és hogyan alakítsam, fejlesszem tanulási módszereimet. Újfajta gondolkodásmódommal az egész életemet jobban tudom már vezetni, csinálni. Kapcsolataim is rendeződni kezdenek.

V. Edina 20 éves egyetemista. Bp.-ről.


Hipno-relaxációban kisímultak gondjaim.12-szer voltam itt. Kiegyensúlyozottság, stabilitás, nyugodt alapállás alakult ki bennem. Megtanultam függetlenedni környezetemtől. tudom stressz-mentesíteni magam. Párkapcsolatomban és másokkal való viták esetén is nyugodt maradok. Megoldásra törekszem és nem vesztem el a fejemet. A gőzt ki tudom engedni. Már alkohol nélkül is jól érzem magamat haverjaimmal és egyedül. Empátiás érzékelésem sokat fejlődött. Másképpen látom a világot, mint eddig. Leszoktam mások életébe való rossz szokásomról is. Néznek, hogy mi van velem újabban, mert más ember lettem, megváltoztam. Boldog vagyok. Talán a doktornő segítsége nélkül is előbbre jutottam volna valamikor, de lehet hogy nem, vagy csak jó pár év alatt, keserves tapasztalatok útján. De most hogy családot alapítok jónak láttam segítséget kérni : így sok évet megspóroltam a fejlődésemben, előrehaladásomban. Nyugodtan kezdhetek el egy új életet.

K. Béla 38 éves újságíró Bp.-ről.


Úgy éreztem, haladtam. Másképpen állok az emberekhez, mivel közelebb engedem magamhoz őket. Otthon a családban is többet beszélgetünk. Anyámmal javult a kapcsolat. Agresszívabb nővérem is helyesen kezelem. Mintha egy másik ember lettem volna, szabadabb, nyitottabb, figyelmesebb, megértőbb. Jobb lett a tanulásom, mert a tantárgyakban most már az értékeket és érdekességet keresem. Rossz szokásaim, körömrágásom stb,. megszüntek.

H. Bence 10 oszt. tanuló, sportoló. Bp.-ről.


Mindig hálával fogok visszagondolni az itt töltött órákra. Önbizalmam, bátorságom, koncentráló képességem sokat erősödött. Egyetemi vizsgáim sikerültek, diplomát tudtam szerezni. Emésztési, vérnyomás pszichoszomatikus panaszaim megszüntek, párkapcsolatom megerősödött.

B. Judit 24 éves jogász Bp. környékéről.


Az autogén tréning , meditáció és más módszerek nagyon használtak. A kognitív terápia az elején nehezebb volt, de belejöttem és jól tudom használni amikor szükséges. Megváltozott az életem. Hangulatom kedvező, kiegyensúlyozott lett. Kényszereim elmúltak. Szív és gyomor panaszaimat elfelejtettem. Megfelelő munkát és közben nagyon jó párt találtam. Érdemes volt a 45 órát igénybe venni. Végre reménytelinek, boldognak tudom érezni magam. Ha szükségét érezném, jó tudnom, hogy ide bármikor visszajöhetek egy kis megerősítésre, hiszen itt már nagyon jól ismernek és bizalommal vagyok én is.

A. Lea 35 éves könyvelő vidékről


Az tetszett, hogy jól ki volt találva, hogy ”hozott anyagból”, aki én vagyok, mit lehet kezdeni, kihozni. Biztatást, támogatást kaptam, rávezettek a javítani valókra, mint pl. külső megjelenésemre, viselkedésemre, telefonálási módszereimre, beszélgetéseimre, munkavállalásaimra, pályázataim írásának, elfogadásának kezelésére, barátkozásaimra, családom nehéz múltjának szemlélésére hogyan álljak hozzá, hogyan csináljam a lehető legjobban életem. 15 órát voltam itt, de megérte. Megtanultam helyesen küzdeni. Közben alvás nehézségem, gyomor és bőrrel kapcsolatos pszichoszomatikus panaszaim jelentősen csökkentek, amelyek ezek után talán teljesen meg fognak szünni, ha alkalmazom a tanultakat továbbra is. Sokkal felszabadultabb vagyok, mint képzeltem, hogy lehetek. Hálásan köszönöm.

K. Mari 37 éves művész Bp.


Teljes körű pszichológiai ellátás, nagyon empatikus, humánus, nagyon sokat segített! Nem egyszerű pszichológus, hanem nagyon magasan képzett szakpszichológus, akinél az ember egyből jobban érzi magát. Csak ajánlani tudom!

Stephanie


Másfél évvel ezelőtt találtam rá a doktornőre. Krízishelyzetbe került az életem, pánikrohamom volt, vérnyomásom megemelkedett,lassan odáig fajult az életem, hogy a családomat sem tudtam ellátni.A háziorvos nyugtatót javasolt. Akkor döntöttem úgy, hogy nem gyógyszerek segítségével akarok kilábalni a problémámból és az interneten történt keresgélés során találtam rá a doktornőre. 36 alkalommal jártam a pszichológus asszonynál, melynek során kognitív viselkedés terápia és relaxációs szimbolumterápia alkalmazásával -ennyire kiművelődtem!, hogy ilyen szakszavakat ismertem meg :) - oly mértékben rendeződött az életem ( mind fizikai mind lelki értelemben) , hogy nyugtatóra egyáltalán nincs szükségem, vérnyomásom normalizálódott, pánikrohamom egyáltalán nem jött elő azóta. Sőt! Természetes úton teherbeestem, terhességemet egészségesen kihordtam és rövidesen szülni fogok. Csak hálával és szeretettel tudok a doktornőre gondolni.

Marianna


Megnyugtató nála lenni, mert úgy érzem, szakértő kezekben vagyok. Mindig elmagyarázza az általa alkalmazott módszerek tudományos alapját. A meglátásai alapján úgy érzem, a klasszikus és legújabb pszichoterápiás módszerekkel is messzemenően tisztában van, és személyre szabottan alkalmazza ezeket, hogy segítsen rajtam.

Hamman


Nekem folyamatos hányingerem volt, amit nem tudtam leküzdeni és elfelejteni. Nekem nagyon sokat segített a tanácsaival, a módszereivel illetve azzal is, hogy pozitív, megnyugtató és mosolygós személyiségű hölgy. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nekem bevált, a mai napig jól érzem magam, nincsenek gondjaim a hétköznapokban!
~egy mosolygós életvidám lány

Barbara


„Dr. Szentmiklóssy Margit indított el az úton, amin keresztül megtaláltam a helyemet a világban.
Amikor felkerestem, akkor még tanácstalanul álltam a problémáim előtt, kilátástalannak tűnő helyzet volt. Ekkor jött a belső sugallat, hogy külső segítségre van szükségem.
Már a pszichoterapauta kiválasztása is érdekes módon történt. Nem volt más kapaszkodóm, mint az internet. Az első keresésem eredményeként találkoztam egy kb. 20-as listával, amiből minden tanulmányozás nélkül egyre ráböktem. Ma már bizonyossággal tudom, hogy a gondviselő volt az, aki Margitot választotta ki számomra.
A pszichoterápia során Margit megvilágította számomra az összefüggéseket és elindított az önmagam megismerését szolgáló úton.
Az utamat azóta is járom, de már külső segítség nélkül. Dr. Szentmiklóssy Margittól kaptam az útravalót, amiért nagyon nagyon hálás vagyok!”

Bence


15 évesen borzasztóan szorongtam, önértékelési-problémákkal küzdöttem, tudtam, hogy az iskolában lehetőségeimnél sokkal rosszabbul teljesítek, teljesen befordultam. Édesanyám egy nagyon elismert pszichológus barátnője ajánlotta Dr. Szentmiklóssy Margitot. Beszélgetéseink által folyamatosan fejlődtem, éreztem, hogy egyre tudatosabban alakítom az életem, egyre sikeresebb és határozottabb vagyok. Minden ülés érdekes volt, egy kiváló szakember segítségével, rövid idő alatt rengeteget tanultam magamról, másokról, a világról, sőt a pszichológia tudományáról is. Megtanultam helyükön kezelni a különböző helyzeteket és mondhatom, hogy újra megszerettem önmagam.
A Doktornő nem csak a terapeutám volt, de úgy érzem, egy mentort, egy bölcs, megértő barátot is találtam személyében. Mai napig csupa hálával és szeretettel gondolok rá minden nap, s tiszta szívvel ajánlom mindenkinek.

Fruzsina